mecenas Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Witam Szanownych Kolegów, Po "naciskach" i wielu namowach postanowiłem wraz z kolegami z klubu zorganizować Zawody Makiet RC w Krakowie zaliczane do Pucharu Polski. Więcej szczegółów http://www.adrel.com.pl/f4.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Bardzo dobrze, może po wielu latach Kraków wróci do zawodów F4 !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 I ja się cieszę, bo w końcu jakaś impreza na która mogę pojechać, nacieszyć oko i nie spędzić całego dnia na dojechanie np do Wrocławia, Poznania lub jeszcze dalej Na Podkarpaciu nic się nie dzieje takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOBAS Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 szkoda że tylko F4C oj szkoda, a F4B to jakaś trędowata klasa czy co :roll: wszak do rozegrania F4B mniej miejsca potrzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam 10 Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Witam Wojtek. Bardzo dobrze :lol: , gratuluję inicjatywy. postaram się przyjechać. Jednocześnie zapraszam wszystkich na PP 10-11 lipca 2010r. do Dęblina na F4C, F4G i F4H. Szczegółowa informacja będzie zamieszczona wkrótce na stronie Aeroklubu Dęblin. Pozdr. Adam Ps. Sorry Bobas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecenas Opublikowano 13 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Adaś, spoko za tydzień wybieram się do Radka, a Dęblina nie odpuszczę bo mi się dobrze kojarzy (MŚ modeli rakiet 2004 sędziowałem). BOBAS, sorry - pierwszy raz wziąłem się za organizację takich zawodów, jak wszystko wyjdzie OK, to kto wie, w przyszłym roku. :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOBAS Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 BOBAS, sorry - pierwszy raz wziąłem się za organizację takich zawodów tak, tak każdy tak mówi a dla uwięzi naprawdę niewiele trzeba 50m x 50m i ino tylko latać tak samo Dęblin jest miejsce i możliwości eeeeee szkoda gadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam 10 Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Bobas, Obiecuję, że jeśli wszystko będzie OK, to w przyszłym roku poszerzę PP o F4B. Będziecie latać obok pomnika na placu przy bramie głównej. Pozdr. Bobas, zresztą porozmawiamy na zawodach. :jupi: :jupi: :jupi: Ps. To bardzo fajna klasa ale w moim przypadku zakręciło by mi się w głowie. :rotfl: :rotfl: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOBAS Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 :devil: porozmawiamy oj porozmawiamy noo chyyybbaaaa szzeee rrrooossmmowa sieee nieee bedzie kkllleeeić :lol2: aalleee ooo sssoooo choddzzzii :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecenas Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Jeszcze raz przypominam o zawodach. W szczególności zapraszam wszystkich niezrzeszonych a latających fajnymi półmakietami ARF, dla was jest specjalna klasa F4H. regulaminy są w zakładce "Opisy, Zdjęcia" http://www.adrel.com.pl/f4-zdjecia.html Wypełnijcie zgłoszenie i do boju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Weekend się już zbliża, a tu jakoś cisza w wątku, więc postanowiłem go odświeżyć Mam nadzieję że pogoda dopisze w sobotę, bo w ten dzień się wybieram.... i kilku znajomych w charakterze widzów. Kurcze,, martwi mnie że zapowiadają opady na weekend :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Pogoda będzie!!! Za 1 h wsiadam w autko i pędzę ! Najpierw do Muzeum Lotnictwa na statykę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Pogoda będzie!!!Pogoda jest. Tylko, że deszczowa Pytanie do organizatorów: Co teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecenas Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 no cóż, na to już nie mam wpływu :twisted:, miejmy nadzieję że nie będzie padać non-stop, statyka to pikuś, jest w małym hangarze w muzeum, ważne by jutro i w niedzielę nie lało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Jak na razie na sobotę zapowiadają przelotne opady. Sprawdzałem na new.meteo.pl i na Interii. Prognozy się pokrywają. Wyjazd pod znakiem zapytania.... Jak by od czasu do czasu jakaś mżawka przeszła to nic się nie dzieje, gorzej jak faktycznie będzie lało.... Może ktoś z terenu lotniska aeroklubu się wypowie? Jest przewidziany jakiś plan awaryjny na wypadek zachlapanego weekendu? Doszły mnie słuchy że po dzisiejszym dniu na lotnisku jest dość mokro... (sic). :evil: Czy jest prawdopodobne że zawody zostaną przeniesione na późniejszy termin? (Jeśli tak to na jaki?). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMarkov Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Na pobiedniku jest asfaltowe kolo modelarskie, dookola jest zadbany obszar dosc krotko przycietej trawy takze jak nie bedzie padalo caly dzien to napewno jest szansa rozegrac zawody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Mieszkam dość blisko Pobiednika i niestety pogoda nie wygląda na najlepszą, najwyżej zostaje jeszcze niedziela. EDIT: Byłem w niedzielę i było OK co prawda trochę wiało i nie było najcieplej ale mimo to modele latały. Zdziwiłem się tylko, że podczas zawodów latały także prawdziwe samoloty takie jak cessna. I co ciekawe wlatywały często w przestrzeń powietrzną na której odbywały się zawody. A tu kilka zdjęć: http://img163.imageshack.us/i/29082010w.jpg/ http://img716.imageshack.us/i/29082010004.jpg/ http://img690.imageshack.us/i/29082010006r.jpg/ http://img834.imageshack.us/i/29082010007.jpg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 NO to po zawodach ... SERDECZNIE PODZIĘKOWANIA DLA ORGANIZATORA ZA MIŁĄ ATMOSFERĘ I DOBRE PRZYGOTOWANIE IMPREZY !!! A co do pogody to dała nam trochę w kośc, ale mimo deszczu to w sobotę rozegraliśmy dwie kolejki- pierwsza w dosyć złych warunkach - deszcz i wiatr, ale po południu praktycznie ustał wiatr i latało się super, a w niedzielę jedną trzecią kolejkę - czyli udało się rozegrac pełne zawody ! Pomysł robienia oceny statycznej w Muzeum Lotnictwa jest bardzo trafny i mam nadzieję, że za rok spotkamy się znowu w Krakowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Pomysł robienia oceny statycznej w Muzeum Lotnictwa jest bardzo trafny Ten pomysł był genialny! Sceneria z prawdziwymi samolotami z czasów I WŚ w tle rewelacyjna i niepowtarzalna. Niestety nie dałem rady być w Pobiedniku. Czy moglibyśmy poznać wyniki zawodów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Właśnie.... A może ktoś robił jeszcze jakieś zdjęcia lub coś nagrał? Ja nie ryzykowałem wybierania się w taka pogodę. Wielka szkoda że pogoda nie dopisała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.