biedronas Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Witam! Zamówiłem sobie regulator ESC Emax 12A. Widzę, iż są dwie opcje programowania, ręcznie i poprzez odpowiednią kartę. Karty nie mam, więc pewnie trzeba będzie ręcznie. Mam pytanie, w przypadku, gdybym to źle uczynił (albo chciał w przyszłości jakoś inaczej go ustawić), czy istnieje możliwość przeprogramowania takiego regulatora? Czy wtedy trzeba już stosować kartę, czy w dalszym ciągu można to ręcznie zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 (Prawie) wszystko możesz zaprogramować ręcznie (aparaturą) i w każdym momencie zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Można programować regulator dowolną ilość razy, zarówno z drążka jak i z karty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.