pawel_244 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Witam. Mam pewien dylemat co do tego pakietu, poniewaz zostal on uszkodzaony mechanicznie (zgiety tak o kat +20 stopni), rozprostowalem pakiet, naladowalem pradem 1,7A , dzis latalem na tym pakiecie i potem znowu go naladowalem 1,7A. Pytanie moje brzmi co dalej ?, latac na nim czy raczej wyrzucic? Dodam ze pakiet nie opuchl ani podczas ladowania ani podczas lotu.
mariaczi__21 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Skoro pakiet nie napuchl ja bym go dalej uzywal. Tylko musisz zachowac srodki ostroznosci: kontrola przy ladowaniu, obserwacja stanu pakietu po locie itp. Jesli zacznie sie dziac cos zlego to pakiet do kosza. Takie moje zdanie. No chyba ze masz kilka pakietow i masz czym latac, a chcesz miec pewnosc i bezpieczenstwo to nie uzywaj.
pawel_244 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2007 W tym rzecz ze fullymaxa 11,1V 1700 mam 1 sztuke, ale jeszcze mam 3E 1800 -10C i do silka axi 2814/16 to raczej pradowo nie wyrobi, ten pakiecik 3E. Problem sie zaczol jak sie w locie urwal przewod od przelacznika- regulatora (takie kiespkie te wylaczniki sa). Mialem juz ladowac ale mowie zrobie sobie jeszcze na koniec ladny korkociag no i nagle 0 sterownosci no i model pionowo gleba. Pakiet oczywiscie dostal po dupie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.