ECO400 Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Takie tam niedzielne latanie 8) http://www.youtube.com/watch?v=cd60OtM2ChE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturrro Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Noo... to się nazywa wypoczynek. Zazdroszczę! Też zamierzam się zaopatrzyć w podobny model. Można wiedzieć jaki silnik w Twoim siedzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 No ja to bym chciał mieć takie prywatne lotnisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Silnik to zwykły dzwonek Tower Pro Modelik waży około 370g do lotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modrzej Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Fajny fruwak:) ale tekst "ałć, znowu wypiął się kwarc" mnie przeraził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 17 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 modrzej, te uwagi to nie do mnie, to nie ja latałem tym modelem i to nie mój model :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.