Gites Opublikowano 13 Maja 2010 Autor Opublikowano 13 Maja 2010 A czy ja mogę prosić szanownych Modów o pohamowanie sarkazmu?
Marek_Spy Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 A czy ja mogę prosić szanownych Modów o pohamowanie sarkazmu?możesz ...... tyle ze nie mogę się powstrzymać .... postaram się :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Gites Opublikowano 13 Maja 2010 Autor Opublikowano 13 Maja 2010 Przyznam że też mi się pycho uśmiechnęło na wieść o ślino-przyspieszaczu ale lekko nie-ten-teges jak bezstronny stróż kręci beczkę ze swoich owieczek... a nie wszystkie to lubią. Ale lepiej już się zamknę...
Motylasty Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 Gites tu nie chodzi o sarkazm tylko o ...... kopanie się z koniem. Bo niestety ale rozmowy z co poniektórymi nastolatkami to jak kopanie się wyżej wymienionym zwierzęciem. Ktoś świadom doskonale zdaje sobie sprawę, że rady dawane przez "młodzieniaszków" zazwyczaj można sobie pomiędzy bajki włożyć, ale zdarzy się , że jakiś mniej świadomy ulegnie takowej poradzie i .... nieszczęście gotowe.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.