Gites Opublikowano 13 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 A czy ja mogę prosić szanownych Modów o pohamowanie sarkazmu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 A czy ja mogę prosić szanownych Modów o pohamowanie sarkazmu?możesz ...... tyle ze nie mogę się powstrzymać .... postaram się :rotfl: :rotfl: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gites Opublikowano 13 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Przyznam że też mi się pycho uśmiechnęło na wieść o ślino-przyspieszaczu ale lekko nie-ten-teges jak bezstronny stróż kręci beczkę ze swoich owieczek... a nie wszystkie to lubią. Ale lepiej już się zamknę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Gites tu nie chodzi o sarkazm tylko o ...... kopanie się z koniem. Bo niestety ale rozmowy z co poniektórymi nastolatkami to jak kopanie się wyżej wymienionym zwierzęciem. Ktoś świadom doskonale zdaje sobie sprawę, że rady dawane przez "młodzieniaszków" zazwyczaj można sobie pomiędzy bajki włożyć, ale zdarzy się , że jakiś mniej świadomy ulegnie takowej poradzie i .... nieszczęście gotowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.