pczk1234 Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Na wstepnie chciałem Was wszystkich powitac, mam na imie Piotrek jestem z poludnia polski. Na forum to trafilem przez chec zasiegnecia wiedzy o laminowaniu. Mam nadzieje ze spedze tutaj mile chwile w doborowym towarzystwie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Witaj na Forum. Przy pisaniu postów staraj się pamiętać o polskich literach z "ogonkami" i zasadach ortografii :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pczk1234 Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Dobrze, będę pamiętał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Squa Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 No to witamy w gronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Cześć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.