LucasZET Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 Nie wiem gdzie umieścic ten temat wiec umieszczam tu. Ewentualnie prosze aby admin umiescil gdzie trzeba. Potrzebuje depronu 6 mm zielonego lub bialego gładkiego. Niestety w moim miescie jest pięć sklepów z panelami i w zadnym nie ma - są ale wszystkie inne niz ja potrzebuje. Czy w takich sklepach typu praktiker czy komfort czy castorama znajde taki depron ? Nie wiecie czy jest mozliwosc kupna na sztuki (arkusze) ? Jestem troche na południe od Kielc.
pawel66 Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 w dużych sklepach budowlanych musi być tak jak mówisz Castoramia, praktiker, obi
Nergal Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 W Komforcie mają na sztuki (przynajmniej w Białymstoku) po ok 4 zł/szt
LucasZET Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Opublikowano 12 Maja 2010 a czy w komforcie prazkowany 3mm zielony tez znajde ?
madrian Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 Zielony prążkowany najszybciej kupisz w Praktikerze lub Leroy Merlin - Firma Arbitron, czarny (ciemnoszary) bywa w Castoramie - FixPrix, chić Arbitrona też miewają. W Komforcie bywają prążkowane, znajdziesz też gładki zielony 6mm. Najlepiej przejedź po sklepach i zobacz co miewają aktualnie na składzie. Markety czesto zmieniają dostawców, po sprzedaży partii towaru i różnie bywa z dostępnością. Osobiście załatwisz to najlepiej i najszybciej.
LucasZET Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Opublikowano 12 Maja 2010 napisalem bo do kielc mam godzine to troche jest i wlasnie tak kombinuje co zrobic bo mozna z neta zamowic ale troche przesada jak sobie licza po 15 zł za arkusz plus koszty przesyłki. Do kielc też trzeba zalać zeby dojechać ale za depron na pewno znacznie mniej. Wiec chyba nic nie pozostaje jak pojechac.
instruktor Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 tylko nie szukaj depronu tylko podkładów pod panele
ECO400 Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 www.abcrc.pl mają ładny, gładziutki i bielutki depron
gregoorr Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 www.abcrc.pl mają ładny, gładziutki i bielutki depron Też tam brałem i mogę potwierdzić, że cena jest nie zła i przyszedł dobrze zabezpieczony. Miałem kiedyś te marketowe, ale są bardziej kruche. Ten z abcrc jest naprawdę dobry, trochę elastyczny, ale wytrzymały i od razu nie pęka.
Gość Kuba.K Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=11635
Gość Squa Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Castorama, Komfort, Brico, Leroy, sklepy internetowe, sklepy z el. wykończeniowymi, sklepy z panelami.
q.jakub Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 A w jakim mieście? Wejdź tutaj (DEPRON 3mm, DEPRON 6mm) (strona Komfortu) i sprawdź dostępność w swoim mieście (ikonka na górze)
LucasZET Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Opublikowano 14 Maja 2010 Niom w kielcach jest dostepny - w niedziele sie wybiore bo otwarte mam nadzieje ze na arkusze sie da dostac w ck
stasw328 Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 W Komforcie jest 6mm gładki i 3 mm rowkowany. Sprzedają na sztuki.
ECO400 Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 Kurde opanujcie się :!: Ile razy jeszcze pokaże się post o Komforcie czy OBI :?: Przecież Kuba.K podał link gdzie jest wszystko o depronie :!: :evil:
LucasZET Opublikowano 15 Maja 2010 Autor Opublikowano 15 Maja 2010 Temat powstal bo tez chcialem sie dowiedziec czy w takich sklepach na arkusze mozna kupic i czy znacie tez jakis sklep na poludnie troche od kielc. wiec wyluzuj troche
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.