marcin_cbr Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Świetny film,sceneria oraz światło rewelacyjne,a statyw chyba będzie inspiracją dla samotnych lotników.(działa lepiej,niż niejeden operator ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Witam. Jeden z najleprzych filmikow jakie widzialem na tym forum. Moje uznanie Wladek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Dziękuję za pochlebne opinie Jestem już z modelami w Białymstoku i jutro zaczną się loty min. Orłem nad Zalewem Czarnym w Czarnej Białostockiej na zowody wodnosamolotów. Potaram się coś jutro umiescić stąd nagranego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.