marek rokowski Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 wydrukowałem naklejki do mojego Hellcata i tak sobie pomyślałem, że może zrobie serię kalkomanii do warbirdów w skali ESA widzę że to może ułatwić niektórym życie tak prezentuje się wydrukowany zestaw do Hellcata (nie wszystko widać bo część wycięta jest na białym tle) a to pierwsza przymiarka naklejek na mordce -jeszcze bez "prawdziwego" klejenia: docelowe klejenie: rozważam dwie opcje: UHU Por albo zastosuję specjalną folię z bardzo mocnym klejem. ok. teraz pytanie: jeśli to dobry pomysł to do jakich modeli robic kalkomanie? (planuję zrobic po kilka wersji do danego typu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 ok. teraz pytanie: jeśli to dobry pomysł to do jakich modeli robic kalkomanie? Tak Pod jednym warunkiem. Na właściwą naklejkę nakleimy taśmę papierową, wytniemy naklejkę, nakleimy na niemalowany model, malujemy model, odrywamy taśmę z naklejki i cieszymy się pięknymi kolorkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian06adik Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 dobry pomysł :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.