plisken Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Toż przecież napisałem powyżej. Tylko czekam aż ktoś mi podeśle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Ja dostałem i mogę podesłać, ale autor musi powiedzieć czy można Aha i dzięki za plany:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atku Opublikowano 18 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Jasne zgoda możecie zamieszczać W moim albumie zamieszczę kilka zdjęć które rozjaśnią te gryzmoły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dakon Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 zapomniałem podac adres dakon@op.pl, jeśli można plany dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CezaryK Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Plany doszły O'K ale może ktoś podpowiedzieć jak to rozpakować, żeby zobaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy1989 Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Wyślij mi na meila hudy@autograf.pl to sprawdzę, przy okazji gdzieś zamieszczę na necie żeby każdy mógł sobie pobrać. Dzięki za plany Linki do pobrania : http://wrzucacz.pl/file/2061274278463 http://chomikuj.pl/chudy1989/Plany/katana+800-PLAN.cdr Do otworzenia potrzebny jest Corel . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CezaryK Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 ściągnąłem corel'a i :ass: Sprytnie gdzieś się schował i nie pozwala się uruchomić a ładował się ponad godzinę. Jak go podejść? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy1989 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Jeżeli chodzi o to gdzie się zapisał program, to zależy jaką masz przeglądarkę, w firefox'ie pobiera do moje dokumenty/ pobierane,w IE się wybiera folder gdzie ma zapisać. A co do instalacji, to dosyć długo się instaluje, z godzinę, może dwie, nie wiem bo zostawiłem kompa jak się instalowało. Jutro spróbuję zapisać to w pdf'ie jeśli da radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Wydrukuj do pdf-a, najlepiej z podziałem na A4:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CezaryK Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Chudy, zlituj się Wasze i nie drocz z nami. Musi być jakiś sposób, żeby zobaczyć te plany A jak tam dalsze loty prototypu. Czy w przerwach między opadami udało się poczynić jakieś postępy :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 chyba sobie coś takiego zrobię i zobaczymy jak poleci . Czym wycinacie EPP bo mnie się to strzępi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 ostry nóż i mocno docisnąć, u mnie zawsze ładnie się wycina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 jak kupujesz wymienne nożyki to zwracaj uwagę na ich grubość, niedawno naciąłem się na tępawe nożyki z obi za 2.99 na oko są 2 raz grubsze od "normalnych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CezaryK Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Panowie kto wreszcie przerobi te plany na pdf nie droczcie się :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atku Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Witam plany w PDF poszły do kolegi Cezarego K Obloty wstrzymane STOP drogi na lotnisko brak STOP Wjazd grozi utopieniem KONIEC :evil: :x :evil: Goniec na rowerku szuka innego dojazdu Ostatnie loty udowadniają, że wstępny środek ciężkości jest zbyt z przodu i cofanie go daje coraz ciekawsze efekty. Latanie jest fajne model jest bardzo czuły na lotki. PS. Polecam gorąco ostrza i wyroby Firmy OLFA to jest technika cięcia bezstresowego. :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 pobrałem plany ale mała troszkę tak 1,1m by była super . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CezaryK Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Plany faktycznie w PDF-ie otrzymałem. Dzięki Tymczasem dopieszczam Funtanę Mini i za chwil kilka zaprezentuję w temacie obok przed oblotem bo po.... może nie być co pokazywać :wink: Mam już doświadczenie z Tofikiem wykonanym z EPP i potwierdza się,że jest to materiał do bezstresowego latania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atku Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Koszt materiału nie jest wielki, model mocny Polecam jak najmniej cjanoakrylu :roll: jest kruchy a epp elastyczne epp + cjano = lipa :ass: EPP pęka jak depron :ble: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CezaryK Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Święte słowa. Ja walę gdzie się da klej polimerowy i nie widzę większych wad. Miejscami z cienką tkaniną stosuję go jako kompozyt i to wystarcza. Czasami podpieram się UHU-porem a w przypadku dużych powierzchni i na wypełnienia stosuję Soudal. Szybko nie jest ale trzyma. Stare powiedzenie mówi, że "klej najlepiej trzyma tam gdzie go ni ma" :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian06adik Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 co racja, to racja... :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.