Wojtass_nt Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Mam taką szpachlówkę http://modele.sklep.pl/product_info.php?products_id=10059 Czy może ktoś ją stosował i powie mi czy folia oracover i inne pochodne łapie się jej czy konieczne jest użycie jakiegoś czarodziejskiego zaklęcia? Muszę w 2 miejscach przy kadłubie na skrzydłach mojego Swift'a zaszpachlować wgłębienie które powstało po wklejaniu prowadnic pod bagnet i nie chcę aby to miejsce odróżniało się po pokryciu folią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 No,przecież pisze. Idealnie wypełnia szczeliny w drewnie w kadłubach modeli, skrzydłach lub statecznikach. Często stosowany przed pokrywaniem modelu folią, w celu zapewnienia większej gładkości powierzchni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 16 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 No,przecież pisze. Idealnie wypełnia szczeliny w drewnie w kadłubach modeli, skrzydłach lub statecznikach. Często stosowany przed pokrywaniem modelu folią, w celu zapewnienia większej gładkości powierzchni Aaaaa czytałem 3 razy i nie zauważyłem tej części :rotfl: Dzięki wielkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.