soundlover Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 witam. poszukuje symulatora ktory by wspolpracowal z aparatura esky, taka kupiona z symulatorem FMS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Zapewne FMS się nada :twisted: Jakbyś trochę poczytał ten dział, znalazłybyś odpowiedź. Wczoraj wieczorem sam ją podawałem innemu koledze. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soundlover Opublikowano 18 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 probowałem Leo's RC simulator ale bardziej juz mi pasuje FMS jednak wolałbym coś lepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Wszystkie lepsze to dema albo płatne. I nie mrugaj nam tu oczkami bo pomyślę, że masz coś niecnego na myśli a regulamin zabrania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soundlover Opublikowano 18 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 demo dobrego programu nie jest złe, jezeli tylko bedzie dzialac z moja aparaturką. dobrze by bylo gdyby byly dostepne jakies treningowe heli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.