baziu123 Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Panowie jest ktoś na forum kto lata w rejonach Oleśnica/Namysłów?
baziu123 Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Opublikowano 19 Maja 2010 Owszem jest nas kilku w Oleśnicy. O prosze nie spodziewałem sie nawet... i do tego tak szybkiej odpowiedzi.Może podasz jakieś namiary co i jak kiedy i gdzie latacie? chetnie bym przyjechał chociaż popatrzeć bo jestem poczatkujący w tej dziedzine na koncie miałem do dnia dzisiejszego miałem prosta akrobatke do nauki która wbiła sie pionowo w ziemie i nic z niej praktycznie nie zostało:( ale popatrzeć moge i cos sie dowiedzieć zarazem od bardziej doswiadczonych. pozdro
Konrad_P Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 Dziś dostałem odpowiedź z AMW w sprawie lotniska w Oleśnicy. Zaczyna wyglądać, że jest szansa na dogadanie się z AMW. Potrzeba jeszcze trochę czasu, ponieważ wymieniamy się pismami a to trochę trwa ale nie powiedzieli NIE. Ale stawiają pewne warunki i właśnie co do tych warunków negocjujemy.
bostyl Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 latam koło jelcza laskowic w dębinie zapraszam .
Konrad_P Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 A jakiś dokładniejszy namiar. I jakie to lotnisko trawiaste, betonowe ...?
remix Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Witam ja ze wzgledu na to ze nie mam wielkiego modelu (ultron) latam gdzie sie da... aktualnie lubuje sie w okolicach budowy obwodnicy w dlugolece co do pasa to jak by sie postarac mozna ladowac na asfalcie... jeden pas jest praktycznie caly czas wolny od ruchu a drugi zas jest uzywany przez ciezarowki obslugujace budowe. ja osobiscie ide w pole nie mam podwozia i laduje w zborzu
jaskij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Witam Poszukuję miejsca do latania w okolicach Wołczyna. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.