yahu Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Moglibyście odpowiedzieć na ankietę ? Ciekawi mnie to. Będę wdzięczny za odpowiedzi, jeśli możecie przekażcie swoje ewentualne obawy. Pozdrawiam Jasiek Domański
rabbitlkr Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Zagłosowałem na tak. W Grecji są latające karaluchy wielkości paczki papierosów i ich się boję.
yahu Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 Ja nie palę, więc nie mam punktu odniesienia, może dlatego się nie boję;-) a takich karaluchów w Grecji nie widziałem ;-)) Nawet w krajach arabskich takich nie widziałem ;-)) Pozdrawiam Jasiek
merlin1212 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Bywają i większe hehehe.Jednak nie groźne są.Wprawdzie w Grecji ich nie widziałem ale na Cyprze mieszkałem z takim jednym przez jakiś czas.Zadomowił się pod zlewem-wleciał sobie przez balkon.Odniosłem wrażenie ze bardziej on bał się mnie niż ja jego.Fakt ,rozmiar może budzić respekt i zwątpienie.A dogonić to cóś to już inna bajka. PS.Większe wrażenie robiły na mnie pająki wielbłądzie w Iraku-tych naprawdę można się bać
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.