Killerus Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Witam !! Oto link do moich amatorskich pierwszych filmików z pokładu modelu. Jak na razie z braku funduszy zamontowałem w modelu tel. Nokia 6300 i w góre. Niestety jak to na telefon przystało jakoś czasem jest do bani... http://www.youtube.com/profile?user=ksiazekm W przyszlosci jak tylko uzbieram odpowiedni sprzęt chce zamontować kamere ruchomą i wizje przesylac bezprzewodowo na Ziemie, ale do tego jeszcze daleka droga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 ale Lama to super wyladowala :devil: Cieszy fakt ze myslisz na przesylaniem obrazu droga radiowa. Jak widac jest nas coraz wiecej 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerus Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 No mialem pecha z Lamą, za bardzo odjąłem gazu by się szybko zniżyć, Lamka straciła stateczność (przechył w bok) i runąłem z impetem na glebe. Ale już jest po naprawie i dalej lata !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerus Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Kolejne filmy z udziałem mojego modelu, tym razem jednak z bardzo wysoka, ja model prawie z oczy straciłem. Noszenie w poniedziałek było ogromne !!!! Mojego akrobacika cisnęło w górę jak rakieta i to na minimalnym gazie. Okolica z takiej wysokości prezentuje sie wyśmienicie http://youtube.com/watch?v=k3nNFeUlOD8 http://youtube.com/watch?v=OJ_8Vm7ivw4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 No i po locie Troche sie mnie w glowie zakrecilo,az monitor ulozylem na boku,bo kark zesztywnial.Wsumie nie wiem czy lecial bokiem czy do tylu.Ale to nic,jakosc super,stabilny obraz.Czekamy na nastepne relacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomson Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Sam dawno już myślałem o wypuszczeniu telefonu jako kamery, ale nastraszyli mnie że przy łączeniu się z bazą lub jeśli ktoś zadzwoni to wystąpią zakłucenia i model z telefonem szlag trafi Sprawdzałeś tą kwestię ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerus Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Rozważałem taką możliwość, ale ciekawość była mocniejsza i wsadziłem tel. do modelu. Zapomniałem jednak o jednej fajnej zalecie tego modelu telefonu, że da się go uruchomić bez karty SIM !!! Można wszystko robić na telefonie oprocz oczywiście dzwonienia, no i nie ma ryzyka, że ktoś zadzwoni !! Teraz staram się załatwić jakiegoś małego aparata cyfrowego, (CANON) wtedy jakoś filmu na pewno będzie lepsza !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.