Skocz do zawartości

Model ST FireFly + Nokia 6300

Killerus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !!

Oto link do moich amatorskich pierwszych filmików z pokładu modelu.

Jak na razie z braku funduszy zamontowałem w modelu tel. Nokia 6300 i w góre.

Niestety jak to na telefon przystało jakoś czasem jest do bani...

http://www.youtube.com/profile?user=ksiazekm

W przyszlosci jak tylko uzbieram odpowiedni sprzęt chce zamontować kamere ruchomą i wizje przesylac bezprzewodowo na Ziemie, ale do tego jeszcze daleka droga...

Opublikowano

No mialem pecha z Lamą, za bardzo odjąłem gazu by się szybko zniżyć, Lamka straciła stateczność (przechył w bok) i runąłem z impetem na glebe.

Ale już jest po naprawie i dalej lata !!!

Opublikowano

No i po locie :D

Troche sie mnie w glowie zakrecilo,az monitor ulozylem na boku,bo kark zesztywnial.Wsumie nie wiem czy lecial bokiem czy do tylu.Ale to nic,jakosc super,stabilny obraz.Czekamy na nastepne relacje

Opublikowano

Sam dawno już myślałem o wypuszczeniu telefonu jako kamery, ale nastraszyli mnie że przy łączeniu się z bazą lub jeśli ktoś zadzwoni to wystąpią zakłucenia i model z telefonem szlag trafi

Sprawdzałeś tą kwestię ?

Opublikowano

Rozważałem taką możliwość, ale ciekawość była mocniejsza i wsadziłem tel. do modelu. Zapomniałem jednak o jednej fajnej zalecie tego modelu telefonu, że da się go uruchomić bez karty SIM !!! Można wszystko robić na telefonie oprocz oczywiście dzwonienia, no i nie ma ryzyka, że ktoś zadzwoni !!

Teraz staram się załatwić jakiegoś małego aparata cyfrowego, (CANON) wtedy jakoś filmu na pewno będzie lepsza !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.