Leszek_K Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Przepraszam, wieczor mialem zajety rodzinnym obzarstwo/pijanstwem. I jak poszlo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z.nicgorski Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Leszek Ale Ci zazdraszczam ! Poszło jak wyżej (chyba dobrze ). Kontynuować będę dopiero wieczorem . Efekty już pierwsze są, silnik ruszył (byłem na ustawieniu jakichś akumulatorów, jakichś ?) Tak jak pisałeś , regler wchodził w jakieś ustawienia, a ja dalej wajchowałem drągiem gazu bez świadomości gdzie jestem (na której opcji).I prawda jest taka, że gaz na pół gwizdka i wtedy łapie kolejną opcję. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek_K Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Moja lepsza polowa gotuje ze mozg deba staje - znajomi w kolejce na kolacje stoja. :mrgreen: Co do regulatora - spokojnie, krok po kroku i dojdziesz do pieniedzy. Pospiech tylko przy lapaniu pchel jest zalecany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z.nicgorski Opublikowano 29 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 No to mamy te same połowy !? no może u nas mniejsze kolejki bo schody krótsze . Z reglerem już, przez Ciebie jest dobrze, tak mi się wydaje, byle spokoju mi starczyło. pozdrowienia z Elbląga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek_K Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Te same pewnie nie, ale podobne, przynajmniej w kwestii kulinariow. Gora nasi i wspolczujmy tym co na McDonaldzie jada. Tfu, nawet jak pisze to slowo to mnie trzesie. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z.nicgorski Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Witam Wszystkich Czytelników tego tematu. Sporo Was tu ! -Dzięki- Jeśli są chętni na uproszczony ale (mi się wydaje) bardziej czytelny i sprawdzony instruktaż tego regla (dzięki Leszkowi i Marcinowi) to chętnie wrzucę na forum ? Ja przebrnąłem z małymi mękami to pipanie, więc na co komu się męczyć ? A może będzie lżej ? Pozdrawiam szybownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.