Leszek_K Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 Przepraszam, wieczor mialem zajety rodzinnym obzarstwo/pijanstwem. I jak poszlo?
z.nicgorski Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Opublikowano 28 Maja 2010 Leszek Ale Ci zazdraszczam ! Poszło jak wyżej (chyba dobrze ). Kontynuować będę dopiero wieczorem . Efekty już pierwsze są, silnik ruszył (byłem na ustawieniu jakichś akumulatorów, jakichś ?) Tak jak pisałeś , regler wchodził w jakieś ustawienia, a ja dalej wajchowałem drągiem gazu bez świadomości gdzie jestem (na której opcji).I prawda jest taka, że gaz na pół gwizdka i wtedy łapie kolejną opcję. pozdrawiam
Leszek_K Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 Moja lepsza polowa gotuje ze mozg deba staje - znajomi w kolejce na kolacje stoja. :mrgreen: Co do regulatora - spokojnie, krok po kroku i dojdziesz do pieniedzy. Pospiech tylko przy lapaniu pchel jest zalecany.
z.nicgorski Opublikowano 29 Maja 2010 Autor Opublikowano 29 Maja 2010 No to mamy te same połowy !? no może u nas mniejsze kolejki bo schody krótsze . Z reglerem już, przez Ciebie jest dobrze, tak mi się wydaje, byle spokoju mi starczyło. pozdrowienia z Elbląga
Leszek_K Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 Te same pewnie nie, ale podobne, przynajmniej w kwestii kulinariow. Gora nasi i wspolczujmy tym co na McDonaldzie jada. Tfu, nawet jak pisze to slowo to mnie trzesie. Powodzenia
z.nicgorski Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2010 Witam Wszystkich Czytelników tego tematu. Sporo Was tu ! -Dzięki- Jeśli są chętni na uproszczony ale (mi się wydaje) bardziej czytelny i sprawdzony instruktaż tego regla (dzięki Leszkowi i Marcinowi) to chętnie wrzucę na forum ? Ja przebrnąłem z małymi mękami to pipanie, więc na co komu się męczyć ? A może będzie lżej ? Pozdrawiam szybownik
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.