Tomek Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Wstępnie ustaliliśmy , że pikniku na naszym lotnisku odbędzie się 21-22 sierpień . O ile pogoda nie pokrzyżuje naszych planów to serdecznie zapraszamy wszystkich chętnych do wzięcia udziału we wspólnym lataniu. Więcej informacji i maka dojazdowa - wkrótce się tu pojawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Świetnie, to ja się zobowiązuje Tomku ulotnić w tym terminie mojego Ultrona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Oczywistą oczywistością jest, że będę obecny. Może nawet z Sobim zrobimy "Lot w szykach, wersja druga-poprawiona" Wszystko wskazuje na to, że najdalej w przyszłym tygodniu Extra znów będzie miała zdrowe serducho o ile powódź nie porwie mojej paczki z cylindrem i tłokiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 To ja poproszę o rozwinięcie 100m asfaltu :mrgreen: bo będę z jetem na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Niestety mamy tylko 99m asfaltu. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Niestety mamy tylko 99m asfaltu. :wink:i to w kilku odcinkach, ale w jednej okolicy :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichercat Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 To i ja jakoś poczłapie z zaświatów :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Maciek Ty żyjesz ? Super , zapraszam . Co zwleczesz? egg: egg: egg: jajko niespodziankę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.