Patryk Urban Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Czesc Jak juz w temacie napisalem cos mi zabardzo odbija Wczoraj przy sprzataniu pokoju znalazlem w szufladzie OS maxa 10 rzucilem wszystko zadanie, sprzatanie, i poszlem go odpalac Nastepnie teraz przegladajac stronki rozne mam coraz wiecej planow jaki model zrobic nastepnie (plany6 to ja juz mam na 6 miesiecy ). Miedzy innymi tak model jak bede w przyszlosci mial kase i miejsce to sobie sprawie http://www.compositescalemodels.com/gallery/csmgallery2-large.jpg Lecz cos niestety nie mam planow jak tu sie uczyc zeby w przyslosci zdobyc jakas lepsz prace na dobre modele. Musze sie stanowczo wziac do nauki a nie siedziec caly czas przy modelach. Chcialbym miec jakis zawod zwiazany z lotnictwem lub architektura... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 No to może będziesz projektował lotniska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Neon jak ty cos walniesz to az w kostkach czuje :/ 1. Lotnisk powstaje tak malo ze Patryk raczej by ulice zamiatal 2. Od tego sa specjalistyczne firmy ktorych jest malo 3. Sadze ze go raczej co innego interesuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 20 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Wojtek ma racje. Mało tych lotnisk sie projektuje. Pilotem też nie chce być no może tylko jakiś szybowiec w każdym razie nie zawodowo. A o architekture/inżyniera to na początku chciałem żeby to było związane z lotnictwem ale to mało realne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 czyli częściowo trafiłem Elektron, sorry za kostki ja poprostu mam "faze :D" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 20 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 chodzilo mi o Elektrona On tez ma na imie wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 A o architekture/inżyniera to na początku chciałem żeby to było związane z lotnictwem ale to mało realne. michodziło że z tym trafiłem , wiem że Wojtek ma na imie Wojtek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 wiem że Wojtek ma na imie Wojtek Odkrywcze to było....... baaaardzo!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 LoL :D a jak nie tylko to wiem żeby nie było że mam małe IQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Neon ja to mam dopiero faze :( Patryk ja kombinuje tak aby miec dobry zawod, a pilotem byc sportowym - marze o akrobacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Widze że masz jakieś lewe oberoty, bo to nawet lewa faza nie jest.... :cry: co sioe stało Wojtek :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Jak spojrzysz na moj podpis to sie dowiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 No ja to własnie wywnioskowałem z twego opisu, ale pamietaj:"życie jest pasmem ciągłych nieszczęść" a szczęście jest poto, aby bardziej była odczuwalna ostateczna klęska. Dziś po całym dniu rozmyślania nad tym wnioskuje że jest to najprawdziwsza prawda, niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 do mi do----s (cenzura) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Budowa nowych lotnisk jak najbardziej na miejscu! Bardzo mało tego u nas. A tak na marginesie... w Poznaniu jest np: liceum o profilu lotniczym, no i wiara z tamtąd uczy się latać na szybolach . Nawet nie próbowałem tam się rekrutowac... (poziom, poziom!) A również w poznaniu bądź w okolicy jest chyba gimnazjum od tego roku związane z lotnictwem... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.