Skocz do zawartości

Powitanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników i sympatyków forum.

Mam na imię Paweł, mieszkam w Warszawie. Od dziecka fascynowały mnie modele latające ale w praktyce złożyłem tylko Jaskółkę. Ostatnio jeżdżąc rowerem zauważyłem kolegów pilotujących swoje maszyny na Polach Wilanowskich. Przypomniały się dawne marzenia i stwierdziłem, że pora je zacząć realizować. Zacząłem przeglądać forum aby dowiedzieć się, od czego powinien zacząć początkujący modelarz (a w zasadzie pilot - modelarz, bo wiem, że raczej będę korzystał ze sprzętu RTR/ARF niż składał od podstaw). Poznałem też FPV i wydaje mi się, że może mnie wciągnąć :D Na pierwszy model wybrałem Easy Stara (Multiplex), natomiast co do aparatury mam kilka typów (zakładam, że będzie 2,4 GHz, obsługa samolotów, szybowców i heli, cena max 800 zł):

-Spektrum DX6i

-Futaba FF-6 (T6EXP)

-Hitec - Eclipse 7

-Sanwa RDS8000

Będę przeglądał forum, aby zdobyć wskazówki, które pomogą wybrać sprzęt, ale może ktoś od razu odpisze mi, podając swoją opinię.

Pozdrawiam wszystkich

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.