rapier Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Wkrotce dostepna w HK wraz z banggy ( rozpietosc 1m ) minifox MPX-a i mini discus Graupnera wysiadaja Nie dosc ze ladna to jeszcze z loteczkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Ciekawe tylko czy w oryginalnym minimoowatym malowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Ja sie pojawi to kupuje Zapowiada się ciekawie. On też będzie z EPO :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 a Rapierze, nie boisz sie przesylki :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 a czemu mam sie bac przesylki? Nigdy nie dostalem sie na clo z HK nawet z duza paczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Chodzilo o koszt przesylki, tak jak wspominales o ich wersji foxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 27 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 no fakt, ale mam nadzieje ze nie przywala przesylki za 37$ bo przy obecnej cenie $ toprawie 125zl za sama przesylke. No i zobaczymy ile policza sobie za sam model. Ten podobny do merlina to jakby nie patrzyc moto szybowiec. Tu co najwyzej dadza 3-4 mikroserwa. JAk dla mniwe moga byc nawet same pianki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.