biedronas Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Witam! Wczoraj buszując po sieci znalazłem coś takiego: http://rcsim.sourceforge.net/ Projekt pisany przez Polaka Niestety ostatnie newsy są z grudnia 2007 :/ Ja już ściągnąłem i mam zamiar go sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Stara sprawa. Niestety, Tomek chyba nie rozwijał tego projektu, w kazdym razie po pierwszych anonsach na forum więcej wpisów nie pojawiło się. Wiem, że przesiadł się na "duże latanie" - może dlatego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biedronas Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Napisałem maila aby się dowiedzieć jak sprawa wygląda i otrzymałem taką odpowiedź: "Witam Prace nad symulatorem niestety zostały zawieszone w związku z brakiem czasu ( praca zawodowa, budowa domu ). Wiele rzeczy zostało jeszcze do zrobienia a te które działają nie zostały do końca przetestowane. Miałem nadzieję że znajdzie się ktoś to będzie chciał jeszcze nad tym popracować gdyż kod źródłowy symulatora również udostępniłem. Pozdrawiam Tomasz Dzikuć" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Kurcze... że ja się w ogóle na tym nie znam... chętnie bym pomógł... Jeżeli jest tam coś do zrobienia, czemu podoła laik, to się zgłaszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.