Sidey Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Mam taki problem że gdy podłączam aparaturę, włączam dołączony program do portów T6 Sim Receiver podczas ruchu drążkami suwaki przesuwają się, otwieram następnie COM 6 na któym działa aparatura, włączam symulator, chce lecieć i podczas ruchu drążkami nic się nie dzieje. Ustawienia sprawdzałem, ma ktoś pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 ustaw żeby joystick kontrolował oba modele(model 1 i 2) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Podłącz kontroler znajdujący się w zestawie z symulatorem, na pewno będzie działało :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin1212 Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 A w symulatorze wykrywa?Spróbuj go skalibrować w grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidey Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 pawel66, ustawiłem, zero reakcji meteor, robiłem z kontrolerem, wszystkie sterowniki mam w porządku, z zestawu - zero reakcji merlin1212, w symulatorze nie wykrywa, nie ma go w kalibracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 A masz zainstalowany ppJoy ???? bez tego nie zadziała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 A masz zainstalowany ppJoy ???? bez tego nie zadziała. Dziwne - mój AFPD działa BEZ ppJoy'a i - ppompka - co na to powiesz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 buwi777, ale Ty pewnie masz oryginalny AFPD, a młodzieńcy maja pod górkę... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidey Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 mam PPJoy, wszystko w nim działa, aparatury nie wykrywa symulator. W PPJoy jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 buwi777, ale Ty pewnie masz oryginalny AFPD, a młodzieńcy maja pod górkę... :mrgreen: :shock: A to istnieje NIEORYGINALNY ?? :rotfl: :jupi: :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.