ppompka Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Mam pytanie dot. zasilania odbiornika podanego w temacie. Czy mozna go zasilać 3x1,2V (mniejwiecej napiecie 1 celi li-pol) czy trzeba koniecznie z 4x1,2V. Ja nistety nie mam jak sprawdzić a chcę kupić akumulatory do zasilania niedużego szybowca. Może mógłby mi ktoś to sprawdzić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 najlepiej dać 5V +, na 1 celi li-pol nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Czyli domyslam się że 4xAAA zda egzamin. Oczywiście aku a nie baterie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Jasne, takich używam w szybowcu. Ale jak mają poniżej 5V lepiej nie próbować latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Nie no, naładowane mają więcej. Dzieki za szybką odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.