adrian06adik Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Witam Jaki silnik proponujecie do "EPP combata" (ESA)? Słyszałem o TP 2408-21T. Może coś innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 EMAX 2812 i śmigło 8x4 GWS, bądź emax 2822 i śmigło 9x5 GWS. Mam 2 takie napędy i modele ładnie sobie radzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miszczu Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Słyszałem o TP 2408-21T I bardzo dobrze słyszałeś Ten silnik (szczególnie w wersji "black") to obecnie chyba najlepsze rozwiązanie do ESA pod względem cena/jakość. E-max też jest dobry ale ja osobiście latam na TP i jestem zadowolony z tych silniczków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.