baczek Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 to nieźle ja teraz nie latam ale i tak rozwalam modele niechcący Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 No i kto zostawił tę przyczepę w tym miejscu??? Smutne... Czy to ten sam model, który był w Krakówku na pikniku? Pilot chyba ten sam. A swoją ścieżką Łukaszu masz przechlapane za brak relacji o Spicie. Bardzo fajny modelik i chciało by się o nim wiedzieć coś wiecej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Tak to ten sam model;) Przyczepa stała tam ponieważ w trakcie ustawiania stwierdziliśmy, że jest już za drzewami, ale jak widać na filmie drzewo też ucierpiało...A co do Spita to powód jest bardzo prosty, ja tego modelu nie budowałem tylko go dostałem lekko uszkodzonego. jest to model z zestawu Balsacraft. Jest tak szybki, ze ciężko za nim głową nadążyć ale można sie przyzwyczaić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 ja też byłem w krakowie ale jakoś sobie go nie przypominam :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 to zajrzyj do relacji na tym forum z krakowskiego pikniku i zobaczysz;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.