wojcio69 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Witam Na poniższym filmie widać jak można rozwiązać sobie startowanie modelem motoszybowca z ziemi.
PiotrekWLKP Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 No faktycznie nie codzienny sposób startu Ale już gdzieś widziałem coś podobnego... tylko gdzie :roll: troszkę boli mnie sposób lądowania, tak brzuszkiem po asfalcie :?
buwi777 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 troszkę boli mnie sposób lądowania, tak brzuszkiem po asfalcie :? Trochę taśmy izolacyjnej na spód i boli mniej. Po kilku lądowaniach zdzierasz/odklejasz taśmę, nowa i w powietrze ...
PiotrekWLKP Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Juz wiem gdzie http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=14496&postdays=0&postorder=asc&start=0 Jerzy zapewne z tą taśmą masz racje ,ale i tak by mnie to bolało
instruktor Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Absolutnie się z Tobą drogi Piotrusiu zgadzam jaka by ta taśma nie była to i tak "boli" w czasie kontaktu z betonem czy asfaltem .Zerszta na ką ch.... ę ladować na twardym podłożu ,jak obok wspaniała trawka. A tak przy okazji, kiedy polatamy razem
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.