Tomek Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Kartato zazyczaj pudeleczko do ktorego wpinasz regiel i albo zworkami , swichami lub mikroprzyciskami ustawiasz zadane parametry i nie ma w tym wiekszego klopotu. Programowanie na podstawie buczenia to juz wysza szkola jazdy dla muzykow pewnie luzik. Tak Hubercie chodzilo mi wlasnie o to jak przemielalem ci instrukcje podczas takiego programowania na "ucho" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radas Opublikowano 24 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 a cha noto teraz wiem. Gdzie moge kupić karte?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 kup sobie z nastku i dokup karte JETI raz ustawasz i święty spokuj M Oże nieprecyzujnie napisałem wszystko kupisz w Nastik.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 noto sup er :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 MAM PROBLEM ???? Mam wielką prośbę do kolegów.... Tytułujcie wątki bardziej precyzyjnie.... Tak będzie łatwiej znaleźć interesujące informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radas Opublikowano 26 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 o.k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.