kubaj Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Witam wszystkich - jestem bardzo początkującym modelarzem, aktualnie borykam się z problemami z moim ASW28 i przyszedłem po pomoc do najlepszego forum Na stanie aktualnie posiadam: - lama V4 -> do sprzedania - ASW 28 Miasto: Krosno Wiek: 26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Ale Krosno Odrzańskie ?? Jeśli tak, to chętnie pomogę w owych problemach.. a jeśli nie, to jedyne co mogę narazie zrobić to napisać: Cześć Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaj Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 jary14 - Krosno, Podkarpackie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quant Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Witam - pierwszy swój model kleiłem w latach 70... wtedy to były czasy... piłeczka włośnicowa i wycinanie ze sklejki oraz 2 kanałowa aparatura ze składnicy harcerskiej... Czasem 1 lot czasem więcej i znowu kilka miesięcy klejenia. Potem długa przerwa i teraz od kilku lat latam znowu heli, szybowce ostatnio ESA. Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.