Mikid Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Witam Prosiłbym bardzo o schemat połaczenia 2 ogniw li pol. Chodzi mi o to żeby w tym schemacie była uwzględniona wtyczka do balansera. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 W dolnej połowie zdjęcia, masz schemat dla 3 lipoli (zdjęcie moje, ale z odzysku). Dla dwóch lipoli wywalasz pierwszą celę od góry i zamiast przewodu "BLUE" dolutowujesz dwa przewody czerwone. Czyli cienki "RED" do wtyczki balancera i gruby "OUTPUT (+)" do zasilania regulatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 czyli taki ukladzik jest poprawny? (te 3 konkcwki to do balancera-czerwona, zolta i czarna) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikid Opublikowano 9 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Dziekuje Wam bardzo Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikid Opublikowano 10 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 No i chyba po zawodach :/ogniwa skończyły swój żywot. Ładowarka już ich nie wykrywa ehh chyba będe sie musiał rozstać z modelarstwem RC (na dłuższy czas) posprzedaje mój cały sprzęt :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.