Tochy Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Siema... Przedstawiam wam artykuł: Aircombat – symulacje walk powietrznych okresu I i II Wojny Światowej który powstał przy mojej współpracy z jednym z redaktorów serwisu dlapilota.pl Co prawda to kropla w morzu ale... zawsze coś.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 no i gitara brawo Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tochy Opublikowano 16 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 No ba... trzeba aircombat promować i zachęcać ludzi żeby było nas więcej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Fajna inicjatywa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Fajny artykuł ale mam jedno ale, piszesz że jesteś z Radomia a masz w polu skąd - kraina łowców. Co do promocji aircombatu - trzeba joemonster zainteresować tematem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tochy Opublikowano 16 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Tak z Radomia, a wnikliwy i tak dojdzie skąd jestem... Kraina Łowców to miejsce w którym latamy z resztą eskadry... "po co budować małe modele skoro większe lepiej latają?" Małe jest piękne... i szybkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej_t Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Bo Kraina Łowców jest w Radomiu. ...a nawet szybsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.