Tochy Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Siema... Przedstawiam wam artykuł: Aircombat – symulacje walk powietrznych okresu I i II Wojny Światowej który powstał przy mojej współpracy z jednym z redaktorów serwisu dlapilota.pl Co prawda to kropla w morzu ale... zawsze coś....
Tochy Opublikowano 16 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2010 No ba... trzeba aircombat promować i zachęcać ludzi żeby było nas więcej...
ertman_176 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Fajny artykuł ale mam jedno ale, piszesz że jesteś z Radomia a masz w polu skąd - kraina łowców. Co do promocji aircombatu - trzeba joemonster zainteresować tematem.
Tochy Opublikowano 16 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2010 Tak z Radomia, a wnikliwy i tak dojdzie skąd jestem... Kraina Łowców to miejsce w którym latamy z resztą eskadry... "po co budować małe modele skoro większe lepiej latają?" Małe jest piękne... i szybkie
andrzej_t Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Bo Kraina Łowców jest w Radomiu. ...a nawet szybsze.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.