elvis696 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Tak jak w temacie, castorama i lerła merle odpada jest tam ale 4mm a potrzeba mi 2mm.
Boogie Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Sprobuj w Chemii przy grunwaldzkiej we wrzeszczu niedaleko Banku pocztowego (jadac w kierunku Gdyni z Gdanska po lewej stronie za bankiem). Jakis czas temu mieli.
stasw328 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Tak z ciekawości: co będziesz z tego robił??
elvis696 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2010 No wiem gdzie ta CHEMIA jest jutro tam wjadę a chcę zrobić z tego MUGI, jestem początkujący( jak narazie teoretyk niestety) a ten model jest twardy choć trudy dość w pilotażu ale sporo na FMSie walczę więc chyba dam radę. BOOGIE : jeśli w kierunku gdyni to chyba po prawej stronie prawie wizawi castoramy , przynajmniej tak mi się wydaje za chwilę sprawdzę w na mapię Przepraszam miałeś rację a to co o czym mówiłem to jest oddział więc też chyba tam będzie jutro będę tam dzwonił :jupi: EDIT No i byłem w chemi tam mi powiedzieli że mam zadzwonić to innej firmy a tam też nie mają więc pozostał mi tylko internet :?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.