elvis696 Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 Tak jak w temacie, castorama i lerła merle odpada jest tam ale 4mm a potrzeba mi 2mm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boogie Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 Sprobuj w Chemii przy grunwaldzkiej we wrzeszczu niedaleko Banku pocztowego (jadac w kierunku Gdyni z Gdanska po lewej stronie za bankiem). Jakis czas temu mieli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stasw328 Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 Tak z ciekawości: co będziesz z tego robił?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis696 Posted June 16, 2010 Author Share Posted June 16, 2010 No wiem gdzie ta CHEMIA jest jutro tam wjadę a chcę zrobić z tego MUGI, jestem początkujący( jak narazie teoretyk niestety) a ten model jest twardy choć trudy dość w pilotażu ale sporo na FMSie walczę więc chyba dam radę. BOOGIE : jeśli w kierunku gdyni to chyba po prawej stronie prawie wizawi castoramy , przynajmniej tak mi się wydaje za chwilę sprawdzę w na mapię Przepraszam miałeś rację a to co o czym mówiłem to jest oddział więc też chyba tam będzie jutro będę tam dzwonił :jupi: EDIT No i byłem w chemi tam mi powiedzieli że mam zadzwonić to innej firmy a tam też nie mają więc pozostał mi tylko internet :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.