Michal_94 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Witam , męczy mnie jeden problem - może pomożecie , a mianowicie jest to usztywnienie skrzydła w w.w modelu za pomocą prętów węglowych. Nie wiem jak to zrobić ponieważ Corsair jak wiadomo nie ma w miarę prostego skrzydła żeby dało się wkleić normalnie pręt. I tutaj kieruję pytanie - jak wy byście to zrobili ew jak zrobiliście Serdecznie pozdrawiam - Michał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian06adik Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 ja po prostu wygiąłem pręt (choć tylko na środku) bo jeżeli słowa nie działają trzeba użyć siły :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 naciąc i wkleić płaszczyznami od środka zaczynając Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Możesz spokojnie wklejac lekko gnąc pret. Corsarz ma specyficzne skrzydła, ale model ESA to nie makieta wystarczy je lekko podgiąc(skrzydła) i będzie OK. Mój wygląda tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.