sebka34 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Instrukcja obsługi Sanwa RD 8000 Poszukuje instrukcji ponieważ coś poprzestawiałem w nadajniku i nie potrafie wrócić do poprzednich ustawień. Nie chodzi mi o opis przycisków który do czego jak w linku podanym przez Tom999 Instrukcja do SANWY-RD6000, można się nią poratować do Sanwy RD8000,oraz instrukcja do Eclipse 7-po polsku. Aby pobrać plik należy się zalogować. http://heli.waldorf.pl/dl...n= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo_w1 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 A co dokładnie potrzebujesz, bo instrukcja ma 76 stron? Mam instrukcję po polsku i mogę pomóc rozwiązać problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 A wiec 1- włanczam nadajnik i na wyświetlaczu wyświetla sie ERR2 ciągły sygnał dzwiękowy. jak prełaczyć nadajnik w tryb AIR z HELI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 To jest błąd oznaczający brak wykalibrować drążków, trzeba wejść w program nadajnika (normalnie nie dostępny ) i zrobić kalibrację drążków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Co to znaczy ( normalnie nie dostępne ) jest jakiś sopsób by wykalibrować drązki czy tylko serwis ? A może jest ktoś na forum co zrobił by to dla mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo_w1 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Jeżeli taki błąd jest tylko dla trybu HELI to raczej ustawienia przełączników lub programu. W pierwszym przypadku spróbuj przełączać przełączniki w inne pozycje przed kolejnym uruchomieniem a w drugim przywróć ustawienia podstawowe dla programu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Bez instrukcji obsługi jest ciężko nie znam sie na takich aparaturach jestem początkującym modelarzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 "Normalnie niedostępne " to znaczy dostępne tylko dla serwisu, oczywiście ja wiem jak się dostać do tego menu, jeżeli chcesz to mogę pomóc, ale trzeba by się umówić na telefon, w czasie pracy sklepu (10-18) wtedy poprowadzę krok po kroku i usuniemy problem :-). Lub ostatecznie można przesłać mi nadajnik i ja usunę problem . Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiSon Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Wie może ktoś jak zmienić w tej aparaturze mode 1 na mode 2 w sofcie? Pozdrawiam. EDIT. Wiem, że należy zrobić to w menu serwisowym. Jednak nie wiem jak do niego wejść, ani jak w nim zmienić mode. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 internet wie http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=249303 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.