Volcano24h Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Uploaded with ImageShack.us 1. Silnik Tower Pro silnik 2410-09 HL 2.Serwa x2 Tower Pro serwo mini SG91R 3.Bateria Turnigy LiPo 3s 2200mAh 20C (11,1V) 4.Regulator Tower Pro regulator H 18A 5. Odbiornik HK-TR6A 1.Co i jak gdzie podłączyć ?? 2. Czego mi brakuje ?? 3. Co to są kwarce ?? Czy to potrzebne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin1212 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Otóż troszkę przejrzałem forum ..... :evil: .to są Twoje słowa z drugiego postu, który tu na tym forum napisałeś. Widać troszkę za mało czytałeś :evil: . Proponuje więcej czytać i używać opcji szukaj. Co najmniej kilka razy był ten temat wałkowany na forum. Ja też byłem zielony w te klocki ale czytanie forum załatwiło 99% odpowiedzi na pytania i dostarczyło naprawdę duuużo wiedzy. No chociażby TUTAJ Do połączenia potrzebne Ci będą wtyczki i gniazda do pakietu, regulatora i silnika....np.pakiet-regulator-T-Deans, silnik- regulator- goldy (banaki 3,5mm). Kwarcy nie potrzebujesz bo jak widzę masz odbiornik na 2,4GHz więc i zapewne aparaturę na to pasmo. Szukać i czytać a na pewno wszystko się rozjaśni ;D ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volcano24h Opublikowano 29 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 i nie wiem co mam kupić ;/ jakie wtyczki i gniazdka do: Silnik + Regulator+bateria+ odbiornik ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 :arrow: Silnik + Regulator - możesz dać konektory banan 3mm :arrow: Regulator + Pakiet - możesz dać konektory xt60(takie jak masz w tym momencie przy aku.) :arrow: Odbiornik + regulator - masz złącze BEC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.