ECO400 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Witam serdecznie. Jako że coraz częściej dostaję telefony od modelarzy w sprawie latania w Golędzinowie postanowiłem założyć ten temat. W Golędzinowie jest dla modelarzy nas jedno utrudnienie: jeśli latają samoloty czy motolotnie - nie latają modele. I tak już będzie. Stąd pomysł na zrobienie prywatnego lotniska modelarskiego pod Wrocławiem. Kolejnym powodem jest przeciążone lotnisko w Rakowie i niekiedy problemy z dozorcą terenu. Ten temat ma gównie na celu z informowanie się czy są chętne do założenia takiego lotniska. Myślę że w sprawie terenu pod lotnisko nie będzie większego problemu. Gorzej będzie z odpowiednią uprawą. Sam nie jestem w stanie założyć i utrzymać lotniska. Co do lokalizacji lotniska, myślę że się dogadamy. Co Wy na to :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablomaks2 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Jestem Na tak.. Jeśli będzie w odpowiedniej okolicy.. Mieszkam na południowy wschód od Wrocławia. Jak miałbym się przebijać przez miasto. To wole do brzegu jechać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Ja myślałem o Urazie. Niestety masz tam 40km :? MAPA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Troche szkoda bo jestem bardzo zainteresowany fajnym lotniskiem. Ja też niestety jestem z drugiej strony Wrocka. Do Urazu mam 34km do Oleśnicy 36km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 no to faktycznie :roll: w olesnicy fajne lotnisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.