Lech Mirkiewicz Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Witam Postanowiłem wybudować sobie Cessnę 182 wg tych planów: http://i46.tinypic.com/2gsqq36.jpg I mam kilka pytań: 1. Jak na drukarce domowej wydrukować te plany? Mam je w formacie JPG. 2. Jakie materiały są mi potrzebne. Do najbliższego sklepu modelarskiego mam prawie 30 km i nie za bardzo chce mi się specjalnie jechać, a tak sobie załatwię wszystko ( bo pewno będę drukował w jakimś punkcie, zeby było 1:1 ) 3. Czy to prawda, że model ma bardzo słaby punkt pod krawędzią pod przednią szybą ? I trzeba go wzmocnić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
militariusz Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 1.Powiększasz do rozmiaru jaki ci pasuje a później za pomocą programu "posteriza" dzielisz na kartki A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.