Balirc Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Jako iż nadszedł oczekiwany już od dawna czas WAKACJI!!!!!! (YES, YES, YES) :-D :-P :-o :-) ;-) :mrgreen: Na koniec szkoły dostałem takie oto dziwne rzeczy: http://lh4.ggpht.com/_NgBaK3KmO30/TCUWyelJQKI/AAAAAAAAAQM I nie wiem o co chodzi, ale to nieważne! Ważne że w niedziele idziemy latać jak tylko będzie pogoda! P.S : Nie chciałem pisać tego postu , ale Tata i Mama są ze mnie dumni i chcieli żebym napisał tego posta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 a tych książek i tak nie przeczytasz ja się mogę pochwalić jedynie tym, że dostałem podręcznik do chemii do następnej klasy ^^ gratuluję paska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nergal Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Za kilka lat pochwalisz się indeksem to pogadamy :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Ja się moge indeksem pochwalić. Ponad 4 średnia, żadnej poprawki, wszystko za 1 razem, jestem z siebie dumny :mrgreen: Czas na II rok teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 No chopaki oby tak dalej ciągnąć, nie samym modelarstwem człowiek żyje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 A koleżanki to kolega jakieś ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian06adik Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 heh, tak patrzę - niebieskie świadectwo - coś nie gra - spoglądam na profil - wszystko ok xD P.S. - jak koleżanki ma, to te koleżanki zaprosiłby do latania :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balirc Opublikowano 26 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Koleżanki jakieśtam sie ma, ale te z mojej klasy jakoś mnie nie lubią. W moim "mieście" jestem jedynym młodym modelarzem ,a nikt inny się nawet rzutkami nie bawi :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 A co to ma do tego? Koleżanki nie są od robienia modeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balirc Opublikowano 26 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Chodzi mi o słowa Adriana : P.S. - jak koleżanki ma, to te koleżanki zaprosiłby do latania :lol2: A zresztą jak tylko wspomne coś o modelarstwie to jest odrazu : " Weź się Bartek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 A zresztą jak tylko wspomne coś o modelarstwie to jest odrazu : " Weź się Bartek" Nie przejmuj się. W każdym wieku to samo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 A zresztą jak tylko wspomne coś o modelarstwie to jest odrazu : " Weź się Bartek" Nie przejmuj się. W każdym wieku to samo... No chyba że trafisz na "śmiglare" (taka odmiana "blachary") :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 No chyba że trafisz na "śmiglare" (taka odmiana "blachary") :mrgreen: Raczej bardzo wyrozumiałą i inteligentną kobietę swojego życia :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Raczej bardzo wyrozumiałą i inteligentną kobietę swojego życiaI jedną i drugą ciezko znaleść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HuGuSiK23 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 No, no...Gratuluje paseczka i osiągnięć Sam swoim też w zasadzie mogę się pochwalić, ale jestem najbardziej zadowolony z tego, że dostałem się na sponsorowany ze środków UE kurs szybowcowy Jako 10 w szkole Parę nagród za konkursy i wysoką średnią też się sypnęło. Ale Panowie...Wakacje mamy a wy tu o edukacji Latać trzeba! PS: Bartek, kiedyś polatamy, co ? PS2: Czy nazwisko Gaj się nie odmienia(Gaj, Gaja, Gajowi, itp.)? PS3: Jeszcze raz gratuluję wszystkim dobrych wyników Pozdrawiam Hubert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udanych wakacji Wam wszystkim życzę! I wieeeelu udanych lotów! 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian06adik Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 miłych wakacji, udanych lotów, niekończącego się pakietu, braku zakłóceń, dobrej pogody itp. xD :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balirc Opublikowano 26 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 PS: Bartek, kiedyś polatamy, co ? PS2: Czy nazwisko Gaj się nie odmienia(Gaj, Gaja, Gajowi, itp.)? PS3: Jeszcze raz gratuluję wszystkim dobrych wyników 1. Mam nadzieje że jak najszybciej (latam w Tuszowie Narodowym jak co ) 2. Raczej nie powinno się odmieniać , powinno być dla Bartosza Gaj Dziękuje za gratulacje i ja także życze wszystkim udanych , słonecznych wakacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 A zresztą jak tylko wspomne coś o modelarstwie to jest odrazu : " Weź się Bartek" Haha. nie przejmuj się ,to samo jest w moim przypadku ,idę z modelem na łąke i spotykam koleżankę/koleżanki i zawsze to samo (Mati a Ty jak małe dziecko bawisz się samolocikami) ja na to zawsze odpowiadam : "Starsi moja droga również bawią się samolocikami i tymi małymi i dużymi, wolę pobawić ,polatać, posklejać niż siedzieć z browarkiem w ręku pod sklepem" odrazu cicho siedzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 niż siedzieć z browarkiem w ręku pod sklepem" pod sklepem to nie, ale ze znajomymi sama przyjemność (i w tym wieku myślę że "zdrowsze" iść na piwo z kumplami niż kleić) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.