Cimek Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 pod sklepem to nie, ale ze znajomymi sama przyjemność : Taaa ,a jak ktoś zbytnio piwka nie lubi to cio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_b_ Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Ja mogę się pochwalić tylko paskiem na świadectwie, bo wyniki z egzaminów gim. mogłyby być troszkę lepsze. 80 pkt. nie daje mi pewności, że przyjmą mnie do jakiegoś lepszego lo, na które się zdecydowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy668 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 80 pkt według Cb jest słabo ? U nas w szkole najlepszy miał 78 :oops: . Ja gimnazjum skończyłem ze średnią 4,67 i z humana miałem 33pkt a z ścisłych 34 . A na zakończenie dostałem jeszcze dyplom : "Za specjalne zasługi dla krzyżówek geograficznych" i oto taką książek Chociaż jeden nauczyciel Pan z geografii nie "kupował słowników jeżyka polskiego " ani "słowników ortograficznych " :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Ja się mogę pochwalić czerwonym paskiem ze średnią ocen 5.23 Z testów miałem 79 pkt... całe szczęście, że to dopiero próbne.. mam nadzieję, że prawdziwe napiszę lepiej. :mrgreen: Książki... dostałem : "Zbrodnia i Kara" - Fiodor Dostojewski "Przedwiośnie" - Stefan Żeromski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy668 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Próbne ? My próbne to mieliśmy w lutym , a prawdziwe były 21,22,23 maja . I wyniki już dawno mieliśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Mała pomyłka. Ja jestem (byłem) dopiero w 2 klasie gimnazjum. I te próbne pisaliśmy tego samego dnia, co i Wy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaszm Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 suchy668, dziwne, nawet bardzo, bo ja pisałem egzaminy prawdziwe już 27-29 kwietnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy668 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 eee ,pomyliłem się , miało być 21 ,22,23 kwietnia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielstol Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Nooo gratulację Bartek ,takich osiągnięć w szkole to cała nasza klasa razem wzięta nie ma Ale widzę że historię poprawiłeś jednak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Panowie, wyniki o naszych wymarzonych szkołach już są. Ja się dostałem do szkoły z pierwszego wyboru. Ale przeżyłem lekki szok- brak kobiet w klasie... :| Ps. Panie wyżej nieregulaminowy podpis- za dużo linijek zajmuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acerek Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Yyy..Bartek :shock: ,z testu masz 39 pkt. lepiej żebym nie mówił ile ja mam ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 szok- brak kobiet w klasie...Nie martw się - parę lat i dziewczyny zamienią się w kobiety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 No to może sprostuje- Brak płci żeńskiej :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielstol Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Grzesiek mogłeś przecież iść do gastronomika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian06adik Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 lepić pierogi i zawijać gołąbki :twisted: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 No to może sprostuje- Brak płci żeńskiej :twisted: Po dwóch latach przywykniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 ja jeszcze 3 lata bez kobiet w klasie i jakoś nie narzekam ile można przy nich mamy się odprężyć a nie rwać włosy z głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy668 Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 U mnie w mieście w szkole na ok 600 uczniów jest 29 dziewczyn A u mnie w klasie będzie 8 osób , a z tego 13% to dziewczyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_zolwik_94 Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Po dwóch latach przywykniesz z pewnoscia bez nich poczatek bedzie ciezki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy668 Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Zawsze jak coś można zmienić orientację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.