konrad25 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 witam serdecznie wszystkich uzytkownikow forum. zarejestrowalem sie tu z nadzieja ze kazdy inny uzytkownik jest madzejszy ode mnie i chetnie udzieli mi odpowiedzi na pytania , ktorych mam bez liku .w chwili obecnej mieszkam w uk. mieszkajac w polsce latalem niewiele i tluklem przy okazji bezlitosnie trainera 60 graupnera. w chwili obecnej postanowilem powrocic do korzeni i zaczac od nowa. przepraszam ze te skroty bez polskich zbnakow ale w przeciwnym razie pisalbym to wieki. obecnie mam jaka 54 seagull 90' i mam problem. moja aparatura to stary graupner mc-16. w modelu mam dwa serwomechanizmy do sterowania wysokoscia. zrobilem to na mikserze i mam na dwoch zmiksowanych kanalach 3 i 5 . problem w tym ze niestety trymer dziala tylko na jednym z nich. nie moge wsadzic y- kabla bo bedzie przeciwstawnie. tak samo mam zrobione lotki ale tam trymer na jedna lotke nie jest problemem. pomoooocy bo mojego jaka korniki zjedza zanim poleci. pozdrawiam konrad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 2 połówkę steru ustawiaj funkcją "center" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.