Kwasiu Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Witam. Chciałem się dowiedzieć czy lata ktoś kombatami w okolicach Częstochowy?? Chciałem się wkręcić w ESA ale jeszcze nikogo nie spotkałem u mnie. Może było by z kim powalczyć?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Sprecyzuj słowo "okolica" .... ja latam w Krakowie i możemy sie spotkac w pół drogi :-) ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 27 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Myślę, ze w granicach 50km, na razie jestem uzależniony od rodziców w sprawie transportu z racji wieku :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Wiem, że z racji wieku masz ograniczone możliwości i trochę żartowałem z tą okolicą .... tak całkiem serio jeżdzę często do Warszawy przez Częstochowę a kombaty mam w bagażniku. Nie będzie problemu z ustaleniem spotkania - zwłaszcza w wakacje. Podaj mi na priva numer telefonu to się umówimy. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Tak się zastanawiam i doszedłem do wniosku, ze u mnie to jakiś martwy rejon jest w tej dziedzinie, zwłaszcza, że widzę coraz więcej modelarzy z Kłobucka a to rzut beretem ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 To nie jest tak że jest martwy rejon, wielu lata za domem i nie wychodzą z tym dalej a już o zawodach nie chcą słyszeć. Mam nadzieję, że zanim spotkamy sie na zawodach w Krakowie, polatamy w Częstochwie. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.