Dylek Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Witam , Zaliczyłem dzisiaj kreta, a że duży on był to mój przecinak :rotfl: edge trochę się uszkodził i niestety pakiecik się trochę sfatygował . :cry: Jak myślicie używać / nie używać (9$ to nie dużo w porownaniu z remontem domu czy pokoju) A tak to wygląda : :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Nie jest tragicznie. Naładuj, zmierz napięcia na celach po jakimś czasie i jak nie będzie samo spadać i puchnąć to jest OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dylek Opublikowano 26 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 No dobra to jutro pod opieka pakiet podładuje zmierzę napięcie i zobaczę . Jak dotykam w miejscu uszkodzenia to nie ma dużych "różnic poziomów" Wieć może głównie uszkodzeniu uległą folia no zobaczymy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Kiedyś miałem większego banana i lata do dzisiaj po naprostowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dylek Opublikowano 26 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 To może przy okazji miał ktoś do czynienia z pakietami : http://www.hobbyking.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=7636&Product_Name=ZIPPY_Flightmax_2200mAh_3S1P_25C_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dylek Opublikowano 27 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Dzisiaj pakiet został naładowany zmierzyłem napiecie i wynosi po 4,1 na kazdej celi ,więc wszystko jest w porzadku nie sprawdzałem wcześniej napiecia to nie wiem czy pakiet na czymś stracil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gmeracz Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Napięcie za dużo ci nie powie, dopiero po rozładowaniu zobaczysz w ładowarce, ile faktycznie wejdzie do niego. To będzie wskaźnik jego kondycji. Generalnie, jeżeli się tylko trochę zdeformował a nie było przebić folii to nie powinno być problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.