Gość Anonymous Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Może było, może stare - nie wiem, ja to odkryłem wczoraj! Niestety po angielsku - mi to osobiście nie przeszkadza. Śmieszne tylko dla informatyków http://www.youtube.com/watch?v=A1zySeNpW20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Nice :twisted: ale .NET działa na innych platformach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Ja też to 2 dni temu "odkryłem" i bardzo mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 a mnie się podoba fabuła .. :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian06adik Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 ha ha ha dobre :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.