Maciej1996 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Tylko będę miał chyba problem z dobraniem piasty Zawsze to jest to 12 dolców zobaczę wezmę może na próbę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 nie bo to ten sam silnik :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Nie pchaj sie w "oryginaly" silników za 100zhoł. Silniki z hobbycity są cudowne i do takiego modelu, wpychanie kasy na siłe za osprzęt to przerost formy nad treścią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1996 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Ok kupie ten z chin w sumie to różnica 50 zł więc zobaczy się Zdam relację (jak dam radę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 jak ci kasy zbywa to sponsoruj konkursy na forum i patrz jak inni walczą :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dylek Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Ja na twoim miejscu wziołbym tą ładowarkę , są o niej już opinie na forum. http://hobbycity.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=7028&Product_Name=Turnigy_Accucel-6_50W_6A_Balancer/Charger_w/_accessories Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 kolega już chyba ma dobra ładowarkę skoro latał helikami i mówi że było "drogo" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1996 Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 No heliki były drogie, przez to apa miałem hobbyking i ładowarkę taki blancerek TURINGY, teraz na samolotach wychodzi taniej i już DX6i zakupiłem, cessne do tego i w ogóle jakoś tak przyjemniej Do silnika wezmę to http://hobbycity.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=7198 A biorę hobbyking bo ma dobre opinie czytałem że TURINGY jaką się trafi taką się ma, nie ktore nie działają a niektóre tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 E tam... Ja mam Acuucela 6. Używam w sumie dopiero 2 miesiące ale śmiga pięknie Pakiety doładowuje do 0,01v Nawet jak by ładowarka miała chodzić rok to i tak się opłaca za tą cenę, bo taką ładowarkę w Polsce się kupi za może najmniej 250-300zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Ja mam iMax B6 i też jak na razie jestem zadowolony. Chodzi już ponad rok i nic się z nią nie dzieje. Nawet mam jeszcze na niej folie ochronna naklejoną :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabor Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Miałem kontakt z kilkoma ładowarkami Acucela 6 i zawsze ładowały dobrze akumulatory. Obecnie używam Eco6 na lotnisku i też działa bez problemów, chociaż mam ochotę ją zmienić na coś mocniejszego. Używałem krótko Turnigy MAX80W który jest tylko mocniejszy od tych dwóch. Wchodzą do sprzedaży nowe Lipole o dużym prądzie ładowania i przyszłościowym zakupem może być ładowarka Turnigy A-6-10 200W w bardzo dobrej cenie. Najbardziej mnie wkurza ładowarka Graupnera Ultramat 14 plus która kosztowała ponad 400zł, a nawet nie ma programu storage. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1996 Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Ale do 4 pakietów ECO 6 jak sądzę wystarczy Ok, zestaw zamówiony teraz czekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperBeb Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Jakoś Ci długo "idzie" ta przesyłka może Li-pol'ka cofnęli?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.