Lukaszm Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Przeglądałem sobie ofertę ładowarek na HobbyCity i na kilka minut odszedłem od komputera. Wracam, patrzę, a tam takie coś :shock: :shock: : Prosty rachunek: 98.99-81.80=17.19$ 17.19*3.4(obecny kurs dolara)=58.46 Zobaczcie ile można zaoszczędzić Ciekawe czy tak jest przy wszystkich ofertach, czy tylko przy wybranych. Co o tym sądzicie? A, link do produktu: http://hobbycity.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=6792 Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Ciekawe czy tak jest przy wszystkich ofertach, czy tylko przy wybranych. zdarza się tez to przy innych ofertach, np samoloty,silniki, regulatory- tak bylo w moim przypadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 juz kumpel mi mowil zeby przy przegladaniu ofert na najciekawszych zaparzyc sobie herbatki... hobbyking zauwazy zainteresowanie i zaoferuje cene... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Ale te super oferty to są normalne ceny gdy jesteśmy zalogowani- przynajmniej ja tak mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaszm Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 No ja na razie nie mam konta na HC. Trochę w takim razie to bez sensu, bo bez zalogowania jest pokazana cena wyższa, ktoś zobaczy ten sam produkt na innej stronie w niższej o ileś dolarów cenie i nawet nie będzie tworzył konta na HC, tylko od razu u konkurencji kupi. Ale HobbyCity i tak ma obrót niezły, bankructwo raczej im nie grozi Edit: założyłem konto i ładowarka nadal jest w tej samej cenie. Może dla jakichś określonych rang jest cena niższa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 moze trzeba zamowic kilka paczek i w miare kupowania obnizaja ceny ( np platinum member) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Ja mam Platinum Member a cena po zalogowaniu: $81.80 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaszm Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 To już wiadomo o co chodzi Gdzieś tu na forum czytałem że osoba niezalogowana ma jakiś przedmiot na HC za 110$, a osoba z wysoką rangą ma go 70$ taniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.