kabanosik Opublikowano 16 Lipca 2010 Autor Opublikowano 16 Lipca 2010 Cobra w jakim odbiorniku stosujesz tą antene ? Jest widoczna poprawa zasięgu ? Leszek_K czy ten odbiornik 8ch nie ma czasem większej czułości od standardowego 7ch ? Mam jeden wolny odbiornik 7ch i zastanawiam się czy nie przylutować takiej antenki. Tylko czy gra jest warta świeczki?Może lepiej sprzedać 7ch ,dołożyć i kupić 8ch ?
cobra Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 Jeszcze jej nie używałem. Leży i czeka. W najbliższym czasie chyba się nie doczeka.
lemko Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 Leszek_K ten badyl koniecznie musi byc w pionie? u mnie lata w poziomie, tzn ze igram z ogniem?
kszczech Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 Ja testy przeprowadzałem z "badylami" w poziomie. Hej
cobra Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 Polaryzacje anteny nadawczej i odbiorczej powinny być takie same, więc odpowiedz sobie na swoje pytanie. Myślę, że ten film wiele wyjaśni:
Leszek_K Opublikowano 17 Lipca 2010 Opublikowano 17 Lipca 2010 Nie znalazlem w dokumentacji Assana zadnej wzmianki na temat czulosci odbiornikow. Moze ktos mial wiecej uporu niz ja - chetnie poczytam. Nie mam tez generatora by to sprawdzic. Bardzo dobry filmik, warto obejrzec.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.