kabanosik Opublikowano 16 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Cobra w jakim odbiorniku stosujesz tą antene ? Jest widoczna poprawa zasięgu ? Leszek_K czy ten odbiornik 8ch nie ma czasem większej czułości od standardowego 7ch ? Mam jeden wolny odbiornik 7ch i zastanawiam się czy nie przylutować takiej antenki. Tylko czy gra jest warta świeczki?Może lepiej sprzedać 7ch ,dołożyć i kupić 8ch ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Jeszcze jej nie używałem. Leży i czeka. W najbliższym czasie chyba się nie doczeka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemko Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Leszek_K ten badyl koniecznie musi byc w pionie? u mnie lata w poziomie, tzn ze igram z ogniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszczech Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Ja testy przeprowadzałem z "badylami" w poziomie. Hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Polaryzacje anteny nadawczej i odbiorczej powinny być takie same, więc odpowiedz sobie na swoje pytanie. Myślę, że ten film wiele wyjaśni: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek_K Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Nie znalazlem w dokumentacji Assana zadnej wzmianki na temat czulosci odbiornikow. Moze ktos mial wiecej uporu niz ja - chetnie poczytam. Nie mam tez generatora by to sprawdzic. Bardzo dobry filmik, warto obejrzec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.