buzi Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Witam Mam na imię Damian Całus, mieszkam w Krakowie. Modelarstwem RC zajmuję się od dwóch sezonów. Narazie nic wielkiego nie osiągnąłem, latam RWD 5 i w miarę wolnego czasu kończę Cessnę 182. Mam nadzieję poznać tu wielu fanów latania RC, nie tylko z Krakowa. Co nie co znam się na elektronice i mechanice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Witam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Witaj, Buzi :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.