Lech169 Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 -------------------------------------------------------------------------------- Skończyłem z modelarstwem samochodowym i po czterdziestu latach wracam do 'korzeni" I rodzi się pytanie , co kupić ? Futaba 6EX , Hitec Eklipse 7 , Optic 6 ? Na ścianie wisi Twin Star Multiplexa , pewnie będzie Minimag na pływakach , Może jakis szybowiec na zbocze . Prosze o pomoc . Z poprzedniej działalności pozostał mi nowy odbiornik futaby 2,4 GHz wprawdzie 3 kanałowy , ale jak by przyszła ochota pojeżdzić , to jak znalazł . I to by przemawiało za Futabą. Ale zawsze można go sprzedać . Im więcej czytam , tym większy mam mętlik w głowie .
buwi777 Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Przejedź się na klif czy gdzieś indziej gdzie latają, weź kilka nadajników do ręki i zobacz który Ci leży najlepiej - każdy z tych co wymieniłeś ma wady i zalety, a za dwa trzy lata i tak wymienisz na coś lepszego bo w miarę jedzenie rośnie ... - no chyba że kupisz JR12X czy Futabę 14MZ .... ( nie do przejedzenia :devil: )
Lech169 Opublikowano 6 Lipca 2010 Autor Opublikowano 6 Lipca 2010 Tak wysoko nie mierzę , chociaz w samochodach zawsze miałem z najwyższej półki . Za trzy lata to pewnie już będę mało co widział . Chociaż myslalem tez o Aurorze Hiteca , bo łatwo znaleść model , jak ucieknie .
Danielstol Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Witaj. Jeśli myślisz o Aurorze i masz na nią fundusze to nie myśl tylko ją kup.Na pewno będziesz bardziej zadowolony ,a poza tym wystarczy Ci na dłużej niż np. Optic .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.