Skocz do zawartości

A może takie modele ??

motyl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No u mnie od dłuższego czasu wskazuje pół minuty do końca, transfer wprawdzie podniósł się AŻ do 17 KB...

Opublikowano

No, nareszcie się ściągnęło i obejrzałem (pierwszy filmik).

No muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem. Ten gośc musi być trochę zasobny w bejmy, skoro go stać na takie zabawki :) .Ale szczerze mówiąc, zamiast samolotu wolałbym... ten pas startowy - miałbym miejsce do zabawy 8), a tak, to mam tyle tego miejsca na modele, że ledwo ono jest, ale jest :twisted: !

No i musiał mieć porządny ciąg ten samolocik, Me-109 by tak nie zawisł...

Pozdrawiam!

Opublikowano

Nie no myslalem ze nie wiele jest rzeczy ktore moga mnie zaskoczyc ale glupota ludzka to nie zna granic :D Ten koleszka z 3 filmu co latal pod tym modelem musialbyc z deka niespelna rozumu:D Chyba ze to jakas kukla ale wygladalo jak prawdziwe!!!

Opublikowano

Wyglądało jak prawdziwe, ale nie sadze że było :) zobacz jak się znirzał jak wpadał we flater. Człowiek już by miał ręce i nogi wyrwane. A przy lądowaniu "maske poździeraną " :)

Ale szkoda Edżiego z 4 filmu :(

Opublikowano

Ja ściągłem tylko pierwszy filmik, ale skoro czytam takie rzeczy... Muszę ten "trzeci" też mieć! Ale te ponad 30MB zmuszają mnie, bym zrobił to nieco później - teraz mam mało czasu...

Opublikowano

No obejrzałem ten trzeci filmik. To coś pod samolotem to była wg mnie kukła, no bo czy ktoś by się tak dał? W końcu tak to coś latało, że ten gość by chyba musiał na pogotowie jechać po takim locie :lol: . Poza tym, nie było pokazane jak on lądował...

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

No napewno kukielke wozili pod spodem -taki "Modelik" ma wprawdzie ciag ale faceta ktory wazy tak na "oko" co najmniej 80 kg nie pociagne ! ...pozatym ten facet po tej przejazdzce mial za czysty brzuszek no chyba ze podczas ladowania wlazl do kabiny (hi ,hi...)

Ale przyznac musze ze pokazali ladny "cyrk"... :lol:

Jan

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.