motyl Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Może takie modele zaczniemy budować ?? http://rickadams.net/airplanes/Bill%20Web%20Holding/forweb-bill001.wmv http://rickadams.net/airplanes/Bill%20Web%20Holding/forweb-bill002.wmv http://rickadams.net/airplanes/Bill%20Web%20Holding/forweb-bill003.wmv http://rickadams.net/airplanes/Bill%20Web%20Holding/forweb-bill004.wmv Szczególnie 3 filmik polecam !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Neo 512 a transfer 7 KB! Skandal! Ale zobacze - niech się ściągnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 22 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Polecam 3 i 4 w 4 kraksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 No u mnie od dłuższego czasu wskazuje pół minuty do końca, transfer wprawdzie podniósł się AŻ do 17 KB... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 No, nareszcie się ściągnęło i obejrzałem (pierwszy filmik). No muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem. Ten gośc musi być trochę zasobny w bejmy, skoro go stać na takie zabawki .Ale szczerze mówiąc, zamiast samolotu wolałbym... ten pas startowy - miałbym miejsce do zabawy 8), a tak, to mam tyle tego miejsca na modele, że ledwo ono jest, ale jest :twisted: ! No i musiał mieć porządny ciąg ten samolocik, Me-109 by tak nie zawisł... Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de_szaa Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Nie no myslalem ze nie wiele jest rzeczy ktore moga mnie zaskoczyc ale glupota ludzka to nie zna granic Ten koleszka z 3 filmu co latal pod tym modelem musialbyc z deka niespelna rozumu:D Chyba ze to jakas kukla ale wygladalo jak prawdziwe!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 23 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Wyglądało jak prawdziwe, ale nie sadze że było zobacz jak się znirzał jak wpadał we flater. Człowiek już by miał ręce i nogi wyrwane. A przy lądowaniu "maske poździeraną " Ale szkoda Edżiego z 4 filmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariolotnik Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Ja nie wiem czy to kukla czy nie ale wiem ze ten gosc ma sponsorow i dla tego stac go na takie zabawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Ja ściągłem tylko pierwszy filmik, ale skoro czytam takie rzeczy... Muszę ten "trzeci" też mieć! Ale te ponad 30MB zmuszają mnie, bym zrobił to nieco później - teraz mam mało czasu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 No obejrzałem ten trzeci filmik. To coś pod samolotem to była wg mnie kukła, no bo czy ktoś by się tak dał? W końcu tak to coś latało, że ten gość by chyba musiał na pogotowie jechać po takim locie . Poza tym, nie było pokazane jak on lądował... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 No napewno kukielke wozili pod spodem -taki "Modelik" ma wprawdzie ciag ale faceta ktory wazy tak na "oko" co najmniej 80 kg nie pociagne ! ...pozatym ten facet po tej przejazdzce mial za czysty brzuszek no chyba ze podczas ladowania wlazl do kabiny (hi ,hi...) Ale przyznac musze ze pokazali ladny "cyrk"... Jan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.