Guest Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Podczas trzeciego długiego podejścia do lądowania błędnie oceniłem odległość do drzewka i w efekcie umieściłem model centralnie w jego gałęziach.Naszczęście nic wielkiego się nie stało, lekko uszkodzony keson i nic pozatym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
balcerseb88 Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Wypadki sie zdarzaja ja bym proponowal wyciac drzewko nastempna raza jak zle ocenisz odleglosc to juz w drzewko niewlecisz Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest slawekmod Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Lądowałem w różnych miejscach i było dobrze, a tu pech.To było lądowanie po trzecim porannym locie.Pierwsze dwa lądowania też były obok drzewka.W sumie to nic poważnego się nie stało i wieczorem polatałem ze Zbyszkiem "zibidic" na dwa modele.Miało się na burzę i zaczęła się robić termika, załapaliśmy komin to aż przyjemnie było polatać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
modelarzkobi Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Wten sposób już ściełem pare drzewek które mi przeszkodziły Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlem Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 ...ta dzisiejsza młodzież - zero szacunku dla przyrody Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubad Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 Wten sposób już ściełem pare drzewek które mi przeszkodziły Nie ma się czym chwalić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest slawekmod Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 Drzewka nie zamierzam scinać.Łąka jest prywatna i korzystamy z niej grzecznościowo.Czasem tak wychodzi na lotach, że zaliczy sie drzewa , krzaki itp.Ciekawe co na to krety ? .Mam lotnisko p.poż ok 14 km od Ostrowca i lata się tam pięknie ale jednak to dość daleko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.